دال لپه
این دستور را درست کردی؟
سیب زمینی گجراتی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سیب زمینی گجراتی
برای 2 نفرمواد اولیه سیب زمینی گجراتی
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز
1 قاشق مرباخوری
کنجد
1 قاشق غذاخوری
زیره سیاه
1 قاشق چایخوری
سیب زمینی
2 عدد متوسط
شنبلیله خشک
1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سیب زمینی گجراتی
مرحله1
سیبزمینیها را بشویید و با مقداری آب (در حدی که روی سیبزمینیها را بگیرد) در قابلمه بریزید تا خوب بپزند و نرم شوند.بعد پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
مرحله2
در تابه روغن بریزید و زردچوبه، نمک، فلفل، زیره، تخم گشنیز و شنبلیله خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد سیبزمینی را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا کاملا مزه بگیرد.
مرحله3
مخلوط را در کاسه بریزید و کنجد و پودر نارگیل را اضافه کرده، زیر و رو کنید. غذا آماده سرو است. نوشجان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- بهتر است برای تهیه این غذا از سیب زمینی نقلی و ریز استفاده و مراحل 2 به بعد طی شود، اما در صورتی که در دسترس نبود بدون هیچ نگرانی از سیبزمینی معمولی استفاده کرده و طبق رسپی عمل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها