سالاد ماکارونی مکزیکی
این دستور را درست کردی؟
سالاد اسفناج گرم
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سالاد اسفناج گرم
برای 2 نفراسفناج
500 گرم
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سبز
2 عدد متوسط
کنجد (برای تزئین)
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
فلفل قرمز (یا فلفل سیاه)
نصف قاشق چایخوری
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
روغن زیتون (یا روغن مایع)
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد اسفناج گرم
آمادهسازی
اسفناجها را پاک کرده، بشویید و ساطوری خرد کنید.پیاز و سیر را هم بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.گوجه و فلفل سبز را خوب بشویید. درصورت تمایل گوجه را پوست بگیرید. بعد گوجه را ریز و فلفل سبز را نگینی خرد کنید.
تهیه سالاد
مرحله 1
یک قابلمه روی حرارت بسیار ملایم بگذارید، اسفناج را در آن بریزید و درب ظرف را بگذارید تا اسفناج با آب خودش بپزد، بعد آن را کنار بگذارید. (نیازی به اضافه کردن آب نیست، فقط حرارت باید ملایم باشد.)
مرحله 2
یک تابه روی حرارت ملایم بگذارید و در آن روغن بریزید. پیازها را در روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شوند. فلفلسبز و سیر را در پیازها بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود، بعد گوجهها را اضافه کنید و هم بزنید تا گوجهها آب بیندازند و بپزند.
مرحله 3
در این مرحله اسفناج را در تابه بریزید و با مواد هم بزنید. حالا آبلیمو (بهتر است آبلیموی تازه باشد)، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و کلیه مواد را مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید. درنهایت میتوانید سالاد را با سیاه دانه یا کنجد تزئین کنید.نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها