slider image
slider image
ایکرا
ایکراایکرا
ایکرا
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
باربیکیو

این دستور را درست کردی؟


ایکرا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ایکرا

برای 2 نفر

مواد اولیه ایکرا

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

بادمجان

4 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ایکرا

مرحله 1

بادمجان را کبابی کنید، پوست آن را گرفته و گوشتش را ساطوری خرد کنید.

مرحله 2

پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده بریزید، تفت دهید تا بلوری شود. حالا گوجه ها را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تا جایی که آب گوجه ها گرفته شود تفت دهید.

مرحله 3

بادمجان را همراه با نمک و فلفل به گوجه اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و درب ظرف بگذارید.

مرحله 4

شعله گاز را کم کرده، بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند، سپس زیر غذا را خاموش کنید.

مرحله 5

غذا را در ظرف سرو ریخته، روی آن روغن زیتون بریزید و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها