این دستور را درست کردی؟
سالاد اندونزی
مواد اولیه سالاد اندونزی
برای 2 نفریک و نیم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 پیمانه
4 عدد متوسط
200 گرم
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله 1
ابتدا ذرت و نخودفرنگی را در ظروفی جداگانه، روی حرارت قرار دهید تا بپزند.(میتوانید از نخودفرنگی و ذرت پخته کنسروی استفاده کنید.)
مرحله 2
در این فاصله هویج را بشویید، پوست بگیرید و درشت رنده کنید. کلم سفید و کلم بنفش را هم بشویید و رشتهای یا نگینی خرد کنید. خیارشور و کالباس را هم نگینی خرد کنید.
مرحله 3
وقتی ذرت و نخود فرنگی پختند، آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتند. حالا ذرت و نخودفرنگی را به همراه مواد خردشده مرحله قبل، در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله 4
در این مرحله برای تهیه سس سالاد، مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک ظرف بریزید و خوب ترکیبشان کنید. در نهایت سس را با سالاد مخلوط کنید و ظرف را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها به خورد هم بروند.
نکتهها
درصورت استفاده از کنسرو نخودفرنگی و ذرت، میزانها تغییری نخواهند کرد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها