slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اندونزی

این دستور را درست کردی؟


سالاد اندونزی

4.6
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد اندونزی

برای 2 نفر

کلم برگ سفید (خردشده)

یک و نیم پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نخود فرنگی

نصف پیمانه

کلم برگ قرمز

1 پیمانه

خیارشور

4 عدد متوسط

ژامبون

200 گرم

سس مایونز

3 قاشق غذاخوری

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

هویج

1 عدد کوچک

ذرت (کنسروی یا پخته)

نصف پیمانه

طرز تهیه سالاد اندونزی

مرحله 1

ابتدا ذرت و نخودفرنگی را در ظروفی جداگانه، روی حرارت قرار دهید تا بپزند.(می‌توانید از نخودفرنگی و ذرت پخته کنسروی استفاده کنید.)

مرحله 2

در این فاصله هویج را بشویید، پوست بگیرید و درشت رنده کنید.  کلم سفید و کلم بنفش را هم بشویید و رشته‌ای یا نگینی خرد کنید. خیارشور و کالباس را هم نگینی خرد کنید.

مرحله 3

وقتی ذرت و نخود فرنگی پختند، آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتند. حالا ذرت و نخودفرنگی را به همراه مواد خردشده مرحله قبل، در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله 4

در این مرحله برای تهیه سس سالاد، مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را در یک ظرف بریزید و خوب ترکیبشان کنید. در نهایت سس را با سالاد مخلوط کنید و ظرف را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

نکته‌ها

درصورت استفاده از کنسرو نخودفرنگی و ذرت، میزان‌ها تغییری نخواهند کرد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها