دمنوش زرشک و عناب
دمنوش زرشک و عناب
دمنوش زرشک و عناب
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آسیا-اروپا

این دستور را درست کردی؟


دمنوش زرشک و عناب

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه دمنوش زرشک و عناب

برای 2 نفر

مواد اولیه دمنوش زرشک و عناب

عناب

10 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

زرشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زرشک و عناب

مرحله 1

در کتری آب بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

عناب‌ها را بشویید و با چاقو برش‌هایی روی آن‌ها ایجاد کنید، سپس به همراه تخم گشنیز و زرشک و آبجوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.

نکته‌ها

  • بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  • می‌توانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
  • بهتر است عنا‌ب‌ها را بعد از شستشو به مدت 20 دقیقه بخیسانید تا هم برش آن‌ها راحتتر باشد هم طعم خود را بهتر آزاد کنند.
  • بهتر است زرشک را هم قبل از تمیز کنید و در صافی بشویید تا گرد و خاک آن تمیز شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها