دمنوش زرشک و عناب
دمنوش زرشک و عنابدمنوش زرشک و عناب
دمنوش زرشک و عناب

دمنوش زرشک و عناب

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آسیا-اروپا

این دستور را درست کردی؟

دمنوش زرشک و عناب

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

در حقیقت باید به این دمنوش گفت دمنوش زرشک و گشنیز و عناب! عطرِ خوش و طعمِ به‌نسبت ترشی داره. خیلی ارزشمنده، چون خون رو تمیز می‌کنه؛ برای لاغری مفیده و باعث می‌شه کم‌تر جوش بزنین. دمنوش زرشک و عناب رو با شادابیِ مضاعفی بنوشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه دمنوش زرشک و عناب

عناب

10 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

زرشک

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله 1

در کتری آب بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

عناب‌ها را بشویید و با چاقو برش‌هایی روی آن‌ها ایجاد کنید، سپس به همراه تخم گشنیز و زرشک و آبجوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  2. می‌توانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
  3. بهتر است عنا‌ب‌ها را بعد از شستشو به مدت 20 دقیقه بخیسانید تا هم برش آن‌ها راحتتر باشد هم طعم خود را بهتر آزاد کنند.
  4. بهتر است زرشک را هم قبل از تمیز کنید و در صافی بشویید تا گرد و خاک آن تمیز شود.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها