slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
قم

این دستور را درست کردی؟


کشک‌دوغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کشک‌دوغ

برای 2 نفر

مواد اولیه کشک دوغ

آب

3 پیمانه

کشک

200 گرم

روغن مایع (1 تا 2 قاشق)

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (1 حبه)

1 عدد متوسط

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

نصف قاشق غذاخوری

گردو

100 گرم

طرز تهیه کشک‌دوغ

آماده سازی

مرحله 1

  1. گردو را آسیاب یا رنده کنید.
  2. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
  3. پیاز را نگینی خرد کنید.
  4. سیر  را رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، زردچوبه سیر و نعناع را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 2

گردو، کشک و آب را در قابلمه بریزید و هم بزنید. درِِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند.

مرحله 3

در نهایت نمک غذا را اندازه کرده و سِروَش کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها