این دستور را درست کردی؟
ترشآبک
مواد اولیه ترشآبک
برای 2 نفرمواد اولیه ترش آبک
نصف قاشق چایخوری
1 پیمانه
100 گرم
1 عدد متوسط
50 گرم
4 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشآبک
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- مغز گردو را خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا لوبیا را در مقداری آب بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 3
لوبیا پختهشده، آلو ترش، برگه میوههای ترش و کشک را با مقداری آب داخل پیاز بریزید و بگذارید مواد بجوشند و آش جا بیفتد.
مرحله 4
در پایان مقداری از آش بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید، بعد غذا را در ظرف سرو بکشید و با گردوی خردشده تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها