slider image
slider image
کباب انگشتی کشمیری
کباب انگشتی کشمیریکباب انگشتی کشمیری
کباب انگشتی کشمیری
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


کباب انگشتی کشمیری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کباب انگشتی کشمیری

برای 2 نفر

مواد اولیه کباب انگشتی کشمیری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

میخک (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل

1 قاشق چای‌خوری

گشنیز (تازه و خرد شده)

نصف پیمانه

جوز هندی

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

دارچین (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

سیاه دانه

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

400 گرم

طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری

مرحله1

ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده ّآب پیاز را بگیرید)و با نمک، فلفل و کلیه ادویه‌های مورد نظر به گوشت چرخکرده اضافه کنید و خوب ورز دهید.

مرحله2

پس از آن که مواد را ورز دادید، یک سلفون روی ظرف کشیده و به مدت یک ساعت، در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله3

پس از یک ساعت، مواد را از یخچال در آورده و پس از یک ورز دادن مجدد، کم کم مواد را در کف دست مانند شامی پهن کرده و فرم دهید.

مرحله4

مواد شکل گرفته را در ماهیتابه و یا صفحه چدن چرب شده، بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.

مرحله5

در آخر برای دودی کردن کباب‌ها پس از پایان پخت، آن ها را در یک قابلمه قرار دهید. سپس یک زغال گداخته را در کاسه ای کوچک بگذارید و کاسه را در میانه قابلمه قراردهید، چند قطره روغن روی زغال ریخته و پس از برافروخته شدن دود از آن درب قابلمه را به مدت3الی5دقیقه بگذارید تا کباب‌ها مزه دودی بگیرند. (لازم به ذکر است، در صورتی که شما از دستگاه دودی کننده استفاده می کنید، میبایست مواد را قبل از پخت دودی کنید.)

مرحله6

در مرحله آخر، کباب‌ها را در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها