چِپلیکباب مرغ
این دستور را درست کردی؟
چِپلیکباب گوشت
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه چِپلیکباب گوشت
برای 2 نفرمواد اولیه چپلی کباب گوشت
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تند (یا فلفل قرمز تند)
2 عدد متوسط
روغن مایع
نصف پیمانه
تخم گشنیز
1 قاشق غذاخوری
گوشت گوساله چرخکرده
300 گرم
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
آرد سفید
3 قاشق غذاخوری
گشنیز
50 گرم
فلفل دلمه ای
1 عدد متوسط
پیازچه (ساقه)
7 عدد متوسط
طرز تهیه چِپلیکباب گوشت
مرحله 1
ابتدا فلفل سبز، پیازچه و فلفل دلمهای ها را نگینی خرد کرده و گشنیز را ساطوری کنید.
مرحله 2
سیر را ریز رنده کنید.
مرحله 3
گوشت چرخ کرده را با تمامی مواد در یک ظرف بریزید، سپس مواد را خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله 4
روغن را در تابه داغ کرده و مواد را به صورت کتلت با دست فرم دهید و روی حرارت ملایم هر دو طرف آن را سرخ کنید؛ هنگام سرو میتوانید کتلت ها را با گشنیز تازه تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها