slider image
slider image
خورش کرک بپرس
خورش کرک بپرسخورش کرک بپرس
خورش کرک بپرس
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مازندران

این دستور را درست کردی؟


خورش کرک بپرس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش کرک بپرس

برای 2 نفر

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه (درصورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

بادمجان

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

تخم مرغ (درصورت تمایل)

2 عدد متوسط

ناردونه

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش کرک بپرس

آماده‌سازی

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید یا ورقه‌ای برش بزنید، سپس نمک بپاشید و 20 دقیقه2ای کناربگذارید تا تلخی‌بادمجان گرفته‌شود؛بعد بشویید و خشک کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

بادمجان را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا پیاز را در روغن تفت دهید تا بلوری شود، سپس کمی زردچوبه بزنید و سرخ کنید تا طلایی شود. بعد ناردونه و رب گوجه را در آن تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی‌اش گرفته‌شود. در ادامه کمی آب در غذا بریزید و صبر کنید تا آب به‌جوش بیاید.

مرحله 3

بعد از به‌جوش آمدن آب، بادمجان، نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید، درب ظرف را ببندید و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم بپزد و جابیفتد.

  • درصورت تمایل در آخر پخت روی غذا تخم‌مرغ بزنید درب ظرف را ببندید تا تخم‌مرغ ببندد بعد غذا را سرو کنید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.
  3. استفاده از تخم‌مرغ و زردچوبه اختیاری است.
  4. بعضی تمایل دارند به‌جای استفاده از ناردونه از غوره استفاده کنند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها