slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
زمان انتظار
300 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هرمزگان

این دستور را درست کردی؟


کُلُمبا

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کُلُمبا

برای 2 نفر

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

گندم (نیم‌کوب)

سه‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

1 عدد متوسط

ادویه ماهی

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه (درصورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کُلُمبا

آماده سازی

مرحله 1

گندم را بشویید. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.ماهی را هم خوب پاک کنید و بشویید.پیاز را رنده کرده یا نگینی خرد کنید.سیر را رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گندم را بپزد تا نرم شود و لعاب بیندازد.

مرحله 2

به انتهای پخت گندم که نزدیک شدید، در تابه پیاز را سرخ کنید، بعد ماهی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا نمک، فلفل و ادویه ماهی را اضافه کنید و کمی که تفت خوردند، ترکیب را داخل قابلمه بلغور بریزید.در صورتی که از ماهی شور استفاده می‌کنید در فاصله پختِ بلغور گندم، ماهی را آب پز کنید، تیغ‌های آن را بگیرید و گوشتش را جدا کنید. در ضمن آب ماهی را دور نریزید.اگر از ماهی شور استفاده کردید، به پیاز نمک نزنید! در عوض آبِ ماهی پخته‌ای که کنار گذاشتید را در غذا بریزید.اگر می‌خواهید از سیر رنده شده استفاده کنید، می‌توانید آن را کمی با پیاز تفت دهید و به غذا اضافه کنید.اگر از فیله ماهی استفاده می‌کنید، نیازی به پختنش نیست.نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. بهتر است گندم را 5 تا 6 ساعت بخیسانید.
  2. در هرمزگان این غذا به‌صورت حلیم درست می‌شود و سیر در آن یا به کار نمی‌رود یا به‌مقدار خیلی کم استفاده می‌شود.
  3. این غذا در اصل با ماهی شور تهیه می‌شود.
    • ماهی شور را در آب بخیسانید و 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید تا شوری‌اش گرفته شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها