

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
آش عدس و بلغور
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه آش عدس و بلغور
بلغور گندم
60 گرم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نعنا خشک
1 قاشق غذاخوری
روغنمایع
4 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
سیبزمینی
70 گرم
عصاره گوشت
نصف عدد کوچک
عدس
50 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش عدس و بلغور
مرحله 1
ابتدا عدس و بلغور را با مقداری آب روی حرارت زیاد بگذارید تا آب جوش آید، بعد حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزند و لعاب بیندازد.
مرحله 2
در فاصله پختنِ عدس و بلغور، سیبزمینی را نگینی خرد کنید. بعد از این که عدس و بلغور لعاب انداختند، سیبزمینی را اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا سیبزمینیها بپزند؛ بعد عصاره گوشت را به غذا اضافه کنید.
مرحله 3
پیاز را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس آنها را به عدس و بلغور اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد. (میتوانید آش را با نعناداغ و پیازداغ تزیین کنید.)
اگر آش کم آب بود و مواد کامل نپخته بوند، میتوانید آب جوش اضافه کنید.نوش جان!
نکتهها
- بهتر است عدس و بلغور گندم را خیس دهید و مدتی صبر کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها