slider image
slider image
عدسی با جوپرک
عدسی با جوپرکعدسی با جوپرک
عدسی با جوپرک
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اروپا

این دستور را درست کردی؟


عدسی با جوپرک

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه عدسی با جوپرک

برای 2 نفر

مواد اولیه عدسی با جوپرک

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

جو پرک

3 قاشق غذاخوری

عدس

سه‌چهارم پیمانه

آب

2 پیمانه

گلپر

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه عدسی با جوپرک

آماده سازی

مرحله1

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
  2. عدس را پاک کنید و بشویید.

مرحله1

در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند.

مرحله2

نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.بعد عدس و جو پرک را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آب‌جوش بریزید و صبر کنید تا بپزد.

مرحله3

وقتی عدس و جوپرک خوب پختند و غذا لعاب داد، گلپر را اضافه کنید و اجازه دهید خوراک 5 دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بجوشد.

  • قبل از کشیدن خوراک، نمک آن را اندازه کرده و در صورت تمایل با لیمو ترش تازه سرو کنید.
    نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک وادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید.
  4. برای اینکه عدسی ظاهر و طعم بهتری داشته باشد بهتر است از عدس ریز مخصوص عدسی استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها