سالاد عدس
سالاد عدسسالاد عدس
سالاد عدس

سالاد عدس

4
زمان آماده‌سازی
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟

سالاد عدس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

دونه‌دونه جمع گردد، ناگهان بشقاب سالاد عدس شود! ناردونه و عدس، ترکیبی هیجان‌انگیزه. این دونه‌ها باعث می‌شن پروتئین گیاهی بدن تأمین بشه و خون در رگ‌ها راحت‌تر جریان پیدا کنه. از سالاد عدس، هم می‌شه به‌عنوان پیش‌غذا و هم به‌عنوان غذای اصلی، بهره بُرد. این سالاد ممتاز رو از دست ندین.

مواد اولیه

برای 2 نفر

عدس

نصف پیمانه

پیازچه (ساقه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف گرم

روغن مایع (برای سرخ‌کردن نان)

یک‌سوم پیمانه

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

انار (دانه‌شده)

نصف پیمانه

جعفری (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

نان پیتا Pita Bread

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله 1

عدس را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید عدس بپزد، بعد آن را آبکشی کنید.

مرحله 2

گوجه را نگینی و پیازچه را ریز خرد کنید.

مرحله 3

جعفری را هم ساطوی ریز خرد کنید.

مرحله 4

عدس، پیازچه، گوجه، انار دانه‌شده و جعفری را در یک ظرف مخلوط کنید.

مرحله 5

نان را با قیچی یا چاقو به مربع‌های کوچک برش بزنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و نان‌ها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 6

برای تهیه سس سالاد سیر را رنده کنید. آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر رنده شده را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.

مرحله 7

سالاد را در ظرف سرو بریزید و با دانه‌های انار و نان سرخ شده تزئینش کنید، بعد سس را هم کنارش بگذارید یا رویش بریزید.

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها