slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


سالاد عدس

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد عدس

برای 2 نفر

عدس

نصف پیمانه

پیازچه (ساقه)

2 عدد متوسط

فلفل سیاه (یا قرمز)

نصف گرم

روغن مایع (برای سرخ‌کردن نان)

4 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

انار (دانه‌شده)

نصف پیمانه

جعفری (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

نان پیتا Pita Bread

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد عدس

مرحله 1

عدس را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید عدس بپزد، بعد آن را آبکشی کنید.

مرحله 2

گوجه را نگینی و پیازچه را ریز خرد کنید.

مرحله 3

جعفری را هم ساطوی ریز خرد کنید.

مرحله 4

عدس، پیازچه، گوجه، انار دانه‌شده و جعفری را در یک ظرف مخلوط کنید.

مرحله 5

نان را با قیچی یا چاقو به مربع‌های کوچک برش بزنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و نان‌ها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 6

برای تهیه سس سالاد سیر را رنده کنید. آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر رنده شده را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.

مرحله 7

سالاد را در ظرف سرو بریزید و با دانه‌های انار و نان سرخ شده تزئینش کنید، بعد سس را هم کنارش بگذارید یا رویش بریزید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها