این دستور را درست کردی؟
آش گوشت بوشهری
مواد اولیه آش گوشت بوشهری
برای 2 نفرمواد اولیه آش گوشت بوشهری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
150 گرم
به میزان لازم
1 عدد بزرگ
150 گرم
نصف قاشق چایخوری
یکسوم پیمانه
طرز تهیه آش گوشت بوشهری
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا و برنج را پاک کنید و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
گوشت را با پیاز درسته، فلفل، زردچوبه، کمی برگ بو، چوب دارچین و مقداری آب بپزید. لوبیا قرمز را در ظرفی دیگر با مقداری آب بار کنید. برنج را هم با مقداری آب در قابلمهای دیگر بریزید تا بپزد و له شود.
مرحله 2
در یک تابه پیاز را سرخ کنید، بعد سبزی را هم اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 3
حالا گوشت و لوبیای پخته را بکوبید و به همراه پیاز و سبزیِ تفت خورده ، نمک، فلفل و در صورت نیاز کمی آب به برنج پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش روی حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
لوبیا قرمز را بپزید و چرخ کنید.
مرحله 2
پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله 3
گوشت را داخل پیاز بریزید و تفت دهید.
مرحله 4
سبزی را داخل پیاز و گوشت بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس در آن آب بریزید تا آش بجوشد و گوشت بپزد.
مرحله 5
پس از پختِ گوشت، برنج را هم اضافه کنید تا به خوبی بپزد و مواد له شوند.
مرحله 6
وقتی مواد صاف و یکدست شدند، گوشت را جدا کنید و با گوشتکوب به حدی بکوبید که کاملا یکدست و کش دار شود.
مرحله 7
حالا باقی مواد را همراه با لوبیا، آرامآرام به گوشت اضافه کنید، نمک بزنید و اجازه دهید آش روی حرارت بپزد تا به غلظت برسد.
- پس از 40 دقیقه آش آماده است.
نوش جان!
نکتهها
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در یک کاسه آب (تا سطح روی لوبیا) بخیسانید. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. این کار به زودتر پختن حبوبات کمک میکند.
- ترخون باید کمتر از باقی سبزیجات باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها