این دستور را درست کردی؟
اسنک گوشت
معرفی
مواد اولیه اسنک گوشت
برای 2 نفربرای مایه گوشتی
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد کوچک
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
برای اسنک
7 قاشق غذاخوری
8 عدد متوسط
طرز تهیه اسنک گوشت
طرز تهیه
مرحله 1
- پیاز و فلفل دلمهای را بشویید؛
- پوست پیاز را بگیرید و دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را هم جدا کنید؛
- هردوی آنها را نگینی خرد کنید.
مرحله 2
در تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود؛ سپس فلفل دلمهای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.
مرحله 3
گوشت چرخکرده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 4
پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله 5
از مواد گوشتی روی نان بریزید، کمی هم پنیر پیتزا اضافه کنید، بعد نان دیگر را هم روی مواد قرار دهید. حالا ساندویچ را داخل ساندویچساز بگذارید تا گریل شود.
نکتهها
- میزان روغن، پنیر، ادویهجات و نمک برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟