slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات

برای 2 نفر

نمک (برای گوشت)

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (برای سوپ)

1 قاشق چای‌خوری

نعناخشک

1 قاشق مرباخوری

پیاز

100 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

خامه

2 قاشق غذاخوری

نمک (برای سوپ)

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

فلفل سیاه (برای گوشت)

نصف قاشق چای‌خوری

بلغور (بلغور نرم جو یا گندم)

4 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی

3 قاشق غذاخوری

هویج

1 عدد متوسط

آرد سوخاری

1 قاشق غذاخوری

برنج

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات

طرز تهیه سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات:

آماده‌سازی:

    • هویج را خوب بشویید و نگینی خرد کنید.
    • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و در ظرفی جداگانه نگهدارید.

    سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.

مرحله ۱:

مقداری آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. برنج و بلغور را در آن بجوشانید.

مرحله ۲:

کمی از آب قابلمه که بخار شد، نخودفرنگی، هویج، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد داخل قابلمه کاملاً بپزد.

مرحله ۳:

گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نمک و فلفل، آرد سوخاری و سیر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله ۴:

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مخلوط گوشت را به‌صورت قلقلی‌های ریز دربیاورید، سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۵:

مقداری روغن در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. نعنا خشک را کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله ۶:

در اواخرِ پختِ موادِ داخلِ قابلمه، گوشت قلقلی و نعناداغ را هم به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا کمی جا بیفتد و طعم مواد با هم ترکیب شود.

مرحله ۷:

خامه را با مقداری از سوپ در کاسه‌ای مخلوط کرده، هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها