این دستور را درست کردی؟
سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات
مواد اولیه سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات
برای 2 نفرنصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
100 گرم
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
نصف قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات
طرز تهیه سوپ گوشت قلقلی و سبزیجات:
آمادهسازی:
- هویج را خوب بشویید و نگینی خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و در ظرفی جداگانه نگهدارید.
سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
مرحله ۱:
مرحله ۲:
کمی از آب قابلمه که بخار شد، نخودفرنگی، هویج، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد داخل قابلمه کاملاً بپزد.
مرحله ۳:
گوشت چرخکرده، پیاز، نمک و فلفل، آرد سوخاری و سیر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله ۴:
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مخلوط گوشت را بهصورت قلقلیهای ریز دربیاورید، سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۵:
مقداری روغن در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید. نعنا خشک را کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله ۶:
در اواخرِ پختِ موادِ داخلِ قابلمه، گوشت قلقلی و نعناداغ را هم به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا کمی جا بیفتد و طعم مواد با هم ترکیب شود.
مرحله ۷:
خامه را با مقداری از سوپ در کاسهای مخلوط کرده، هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها