food cover
کوفته قلقلی (پیشنهاد سرآشپز)

کوفته‌قلقلی (پیشنهاد سرآشپز)

5
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کوفته‌قلقلی (پیشنهاد سرآشپز)

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

<p>در حس تازگی، ما تلاش می کنیم تا علاوه بر احیای فرهنگ و تمدن آشپزی کشورمون، روش های متفاوت و جدید رو هم به شما آموزش بدیم تا هر کسی با هر سلیقه ای بتونه، از یک غذای خوشمزه ایرانی، نهایت لذت رو ببره.</p>

مواد اولیه کوفته‌قلقلی (پیشنهاد سرآشپز)

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته قلقلی (پیشنهاد سرآشپز)

نعنا خشک ((درصورت تمایل))

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

نصف پیمانه

فلفل سیاه ((درصورت تمایل))

1 قاشق چای‌خوری

آرد نخودچی ((درصورت تمایل))

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه ((درصورت تمایل))

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

طرز تهیه کوفته‌قلقلی (پیشنهاد سرآشپز)

طرز تهیه

مرحله 1

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس ریز رنده کنید.

  • آب پیاز رنده شده را خوب بگیرید.

مرحله 2

پیاز رنده شده و آب گرفته را به همراه گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و نعنا خشک خوب ورز دهید، سپس از آن به اندازه گردوهای خیلی کوچک بردارید و گرد کرده و سرخ کنید.

نکته‌ها

  1. در صورتیکه تمایل دارید کوفته قلقلی ساده‌ای داشته باشید می‌توانید فقط از نمک استفاده کنید و باقی ادویه ها  و آرد نخودچی را به دلخواه حذف کنید. 
  2. درصورتیکه ارد نخودچی را حذف می‌کنید حتما کوفته قلقلی ها را کمی در یخچال استراحت دهید و بعد سرخ کنید یا در غذا استفاده کنید تا وا نروند.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

نیلوفر نوری

5

عالیه

۱۱:۲۹۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها