سیب زمینی نقلی
سیب زمینی نقلیسیب زمینی نقلی
سیب زمینی نقلی

سیب زمینی نقلی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


سیب زمینی نقلی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

هر روش پختی، طعم خودش رو به همراه داره.سیب‌زمینی به‌تنهایی به شیوه‌های مختلفی پخته می‌شه.سیب‌زمینی نقلی یکی از این روش‌هاست که طعم مخصوص خودش رو هم داره.سرشار از پروتئین گیاهیه و ورزشکارها می‌تونن این غذا رو بدون هیچ تردیدی به آغوش بکِشن.

مواد اولیه سیب زمینی نقلی

برای 2 نفر

مواد اولیه سیب زمینی نقلی

سیاه دانه

1 قاشق مرباخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری (ساطوری-تزیین)

1 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

سیب زمینی

2 عدد متوسط

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

کره

30 گرم

طرز تهیه سیب زمینی نقلی

مرحله1

سیب‌زمینی‌های شسته‌شده را به همراه آب (به اندازه‌ای که روی سطح سیب‌زمینی را بگیرد) در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند ونرم شوند؛ سپس پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

مرحله2

کره را در ماهیتابه بریزید تا ذوب شود، سپس نمک، فلفل، سیاه‌دانه و زردچوبه را اضافه و ترکیب کنید.

مرحله3

حالا سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله4

برای تزیین می‌توانید از کمی جعفری تازه و ساطوری‌شده استفاده کنید. غذای شما آماده است. به همین راحتی!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. بهتر است برای تهیه این غذا همانند نامش از سیب زمینی نقلی و ریز استفاده و مراحل 2 به بعد طی شود، اما در صورتی که در دسترس نبود بدون هیچ نگرانی از سیب‌زمینی معمولی استفاده کرده و طبق رسپی عمل کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها