شربت زعفران
این دستور را درست کردی؟
شربت نعناع و پونه
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شربت نعناع و پونه
برای 2 نفرمواد اولیه شربت نعناع و پونه
عرق نعناع
1 پیمانه
عرق پونه
2 پیمانه
شربت بار
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
آب
1 پیمانه
هل
2 عدد متوسط
گلاب
یکچهارم پیمانه
شکر (.)
2 پیمانه
طرز تهیه شربت نعناع و پونه
مرحله 1
برای شیرین کردن شربت نعناع و پونه، ابتدا باید شربت بار تهیه کنید. ابتدا شکر را در آب سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا بهجوش آید، هل را هم اضافه کنید. وقتی شربت بهجوش آمد حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا شکر حل شود.
- به هیچ وجه در طول آمادهشدنِ شیره، آن را با قاشق هم نزنید.
مرحله 2
وقتی شکر حل شد آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت غلیظ شود.
- برای اینکه بفهمید شربت به قوام رسیده یا نه، مقداری از آن را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود؛ سپس غلظت شربت را با انگشتان خود امتحان کنید. اگر شربت حالت چسبنده و کشدار داشت یعنی قوام آمده و میتوانید آن را از روی اجاق بردارید. اگر این حالت را نداشت مجدد زیر ظرف را روشن کنید.
مرحله 3
حالا برای سرو شربت نعناع و پونه، مقداری شربت بار در لیوان بریزید، بعد عرق نعناع، عرق پونه و آب سرد را رویش اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها