این دستور را درست کردی؟
دمی ماش
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دمی ماش
برای 2 نفربرنج
یک و نیم پیمانه
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
آب
3 پیمانه
ماش
دوسوم پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه دمی ماش
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.). بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) و نمک در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید.
مرحله 2
در یک قابلمه آب بریزید و ماش را بپزید، بعد آبکش کنید و بگذارید.
مرحله 3
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. حالا نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و همبزنید، بعد برنج را با آبش اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا همزمان با پخت، آبش هم تبخیر شود.
مرحله 4
وقتی آبِ برنج بخار شد، حرارت را کم کنید، ماشِ پخته را روی برنج بریزید و مخلوط کنید. دانههای برنج را از دیوارهها بهسمت مرکز قابلمه جمع کنید، درِ قابلمه را بگذارید و منتظر بمانید تا برنج روی حرارت ملایم بخار کند و دَمبکشد.
نکتهها
- میزان ادویهجات، روغن و نمک، بهصورت استاندارد تعریف شدهاست؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. پختِ برنج بدون خیساندن، بسته به نوع برنج، ممکن است زمانِ مغزپخت شدن آن را افزایش دهد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها