این دستور را درست کردی؟
آش شلهماشکی
مواد اولیه آش شلهماشکی
برای 3 نفرمواد اولیه آش شله ماشکی
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
150 گرم
یکچهارم پیمانه
یکسوم پیمانه
1 عدد کوچک
یکسوم پیمانه
طرز تهیه آش شلهماشکی
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز و گوشت را خوب بشویید. (حواستان باشد مو یا خردهاستخوانی روی گوشت نماند.)
- پیاز را نگینی خرد کنید.
- گوشت را هم مکعبی (قیمهای) خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
برنج و ماش را با مقدار مناسبی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید. به محض اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج و ماش خوب با هم بپزند.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، بعد پیازها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. حالا به پیاز چوب دارچین، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 3
گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری آب روی گوشت بریزید تا جایی که روی آن را بگیرد. حرارت زیاد کنید و وقتی آب جوشید، حرارت را پایین بیاورید تا گوشت به آرامی بپزد.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت، آن را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید. در ادامه نمک و گوشت ریشریششده را به همراه آبی که گوشت در آن پخته شده، به برنج و ماش اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد باهم بپزند و مزهها خوب به خورد هم بروند.
- حواستان باشد که چوب دارچین را جدا کنید.
- میتوانید آش را با کمی زیرهداغ و کنجد بوداده تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها