slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


آش شله‌ماشکی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش شله‌ماشکی

برای 3 نفر

مواد اولیه آش شله ماشکی

کنجد

2 قاشق غذاخوری

زیره سیاه (آسیاب شده)

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند

150 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

ماش

یک‌سوم پیمانه

دارچین (چوب)

1 عدد کوچک

برنج

یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه آش شله‌ماشکی

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز و گوشت را خوب بشویید. (حواستان باشد مو یا خرده‌استخوانی روی گوشت نماند.)
  2. پیاز را نگینی خرد کنید.
  3. گوشت را هم مکعبی (قیمه‌ای) خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج و ماش را با مقدار مناسبی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید. به محض اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج و ماش خوب با هم بپزند.

مرحله 2

در قابلمه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، بعد پیاز‌ها را در آن تفت دهید تا بلوری شوند. حالا به پیاز چوب دارچین، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله 3

گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری آب روی گوشت بریزید تا جایی که روی آن را بگیرد. حرارت زیاد کنید و وقتی آب جوشید، حرارت را پایین بیاورید تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله 4

وقتی گوشت پخت، آن را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید. در ادامه نمک و گوشت ریش‌ریش‌شده را به همراه آبی که گوشت در آن پخته شده، به برنج و ماش اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد باهم بپزند و مزه‌ها خوب به خورد هم بروند.

  • حواستان باشد که چوب دارچین را جدا کنید.
  • می‌توانید آش را با کمی زیره‌داغ و کنجد بوداده تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها