تست پنیر و گوجه
این دستور را درست کردی؟
کاناپ قارچ
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کاناپ قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه کاناپ قارچ
آویشن
نصف قاشق چایخوری
کنجد (در صورت تمایل)
1 قاشق چایخوری
نان تست
6 عدد متوسط
کره
50 گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
قارچ
200 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای(CREAM cheese)
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاناپ قارچ
مرحله 1
قارچها را بشویید و حلقهای خرد کنید. در تابه مقداری کره بریزید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش کشیده شود، بعد به آن نمک، فلفل سیاه و آویشن بزنید.
مرحله 2
نان را تست کنید. اگر تستر ندارید میتوانید یک تابه روی اجاق بگذارید دو طرف نان را در آن برشته کنید.
مرحله 3
روی نان تست مقداری پنیر خامهای بمالید، قارچ را روی آن بریزید و درصورت تمایل برای تزیین کمی پاپریکا هم روی قارچ بپاشید.
نکتهها
نکات
- میزان کره، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- در صورت تمایل میتوانید برای تزیین به جای 1 قاشق چایخوری پاپریکا برای 2 نفر از یک قاشق غذاخوری کنجد استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها