این دستور را درست کردی؟
دمی قارچ
مواد اولیه دمی قارچ
برای 2 نفر1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 پیمانه
یک و نیم قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
3 پیمانه
200 گرم
طرز تهیه دمی قارچ
آمادهسازی
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
- بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
مرحله 2
- قارچ را خوب بشویید و ورقهای خرد کنید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید، کف آن، روغن بریزید تا داغ شود؛ سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و یکی دوبار همبزنید. بعد قارچ را بریزید و تفت دهید تا آبش کشیده شود. حالا زیره و ماسالا را اضافه کنید و خوب همبزنید.
مرحله 2
حالا برنج را بههمراه نمک و آب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید؛ حرارت را زیاد کنید تا آب بهجوش آید، منتظر بمانید تا آب تبخیر شود. وقتی آبِ برنج کشیده شد، حرارت را کم کنید، با کفگیر، برنج را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
نکتهها
- بجای دانههای زیره میتوانید از زیره آسیابشده استفاده کنید.
- میزان نمک، ادویهجات، روغن و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- برخی تمایل دارند برنج را بلافاصله پس از تمیزکردن و شستشو بپزند. دراینصورت بهتر است بهازای هر 2 پیمانه برنج 3 و نیم پیمانه آب استفاده کنید تا برنج آبِ کافی برای مغزپختشدن داشته باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها