لوبیاپلو یزد
این دستور را درست کردی؟
دمی قارچ
1
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دمی قارچ
برای 2 نفرزیره سیاه
1 قاشق مرباخوری
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
گرام ماسالا
1 قاشق مرباخوری
برنج
2 پیمانه
نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
آب (برای پخت برنج)
3 پیمانه
قارچ
200 گرم
طرز تهیه دمی قارچ
آمادهسازی
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.). بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
مرحله 2
قارچ را خوب بشویید و ورقهای خرد کنید.
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید، کف آن، روغن بریزید تا داغ شود؛ سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و یکی دوبار همبزنید. بعد قارچ را بریزید و تفت دهید تا آبش کشیده شود. حالا زیره و ماسالا را اضافه کنید و خوب همبزنید.
مرحله 2
حالا برنج را بههمراه نمک و آب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید؛ حرارت را زیاد کنید تا آب بهجوش آید، منتظر بمانید تا آب تبخیر شود. وقتی آبِ برنج کشیده شد، حرارت را کم کنید، با کفگیر، برنج را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها