ماهی کاری
این دستور را درست کردی؟
سوپ نخود آب
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سوپ نخود آب
برای 2 نفرمواد اولیه سوپ نخود آب
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز
1 قاشق مرباخوری
سیر (حبه)
1 عدد متوسط
نخود
1 پیمانه
لیمو ترش (در صورت تمایل-برای سرو)
1 عدد متوسط
فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
دارچین (پودر)
1 قاشق چایخوری
فلفل سبز
2 عدد متوسط
میخک
3 عدد متوسط
زیره سیاه (ساییده)
1 قاشق مرباخوری
پیاز
1 عدد متوسط
گشنیز (تازه و ساطوری برای تزیین)
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ نخود آب
مرحله 1
نخود پاک شده و شسته را با مقدار مناسبی آب (در حدی که روی نخود را بگیرد) در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و نرم شود، سپس در آبکش بریزید. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید. گشنیز تمیز و شستهشده را خرد کرده و برای تزیین کنار بگذارید. فلفل سبز را هم بشویید و ساطوری خرد کنید.
مرحله 2
در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود؛ سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. بعد سیر را با پیاز تفت دهید. تخم گشنیز، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، زیره، دارچین و میخک را به پیاز و سیر بلوری اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی بریزید و خوب تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود، سپس فلفل سبز را با کل مواد ترکیب کنید و تفت دهید. در نهایت نخود پخته و آبکش شده را با آبجوش به قابلمه اضافه کنید؛ فقط دقت کنید حرارت ملایم باشد تا سوپ به آرامی بپزد و غلیظ شود. بعد از پخت، میخکها را در صورت امکان از سوپ خارج کنید. در هنگام سرو درصورت تمایل آبلیمو اضافه کرده و در ظرف بکشید و بعد با گشنیز ساطوری تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها