![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/eshkeneh-aard-dastmal/eshkeneh_aard_dastmal_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/eshkeneh-aard-dastmal/eshkeneh_aard_dastmal_t_hese_tazegi.jpg)
25 دقیقه
اشکنه آرد دستمال
متعادل
3
مواد اولیه او انگیون
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2.5 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید کنید تا بلوری شود، سپس زردچوبه بزنید.
مرحله 2
آرد را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 3
وقتی بوی خامی آرد گرفته شد، انگدان خشک را اضافه کنید و تفت دهید. بعد مقداری آب بریزید و بگذارید بجوشد.
مرحله 4
در پایان، نمک و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید غذا چند دقیقه غل بزند و کمی غلیظ شود.
- این غذا همانند سوپ صرف میشود.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟