slider image
slider image
او انگیون
او انگیوناو انگیون
او انگیون
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
کهگیلویه و بویر احمد

این دستور را درست کردی؟


او انگیون

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه او انگیون

برای 2 نفر

مواد اولیه او انگیون

آبغوره

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

انگدان خشک

2 قاشق غذاخوری

آب

2.5 پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه او انگیون

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید کنید تا بلوری شود، سپس زردچوبه بزنید.

مرحله 2

آرد را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 3

وقتی بوی خامی آرد گرفته شد، انگدان خشک را اضافه کنید و تفت دهید. بعد مقداری آب بریزید و بگذارید بجوشد.

مرحله 4

در پایان، نمک و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید غذا چند دقیقه غل بزند و کمی غلیظ شود.

  • این غذا همانند سوپ صرف می‌شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. هرجا نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها