این دستور را درست کردی؟
خورش بامیه
معرفی
مواد اولیه خورش بامیه
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
یکچهارم عدد متوسط
یک و نیم قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
5 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد متوسط
200 گرم
طرز تهیه خورش بامیه
آمادهسازی
- پیاز، سیر، گوشت و بامیهها را خوب بشویید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کنید.
- ساقه بامیهها را با چاقو درحدی که کوتاه شوند، جدا کنید. (بامیه را خرد نکنید.)
- بررسی کنید مو یا خرده استخوانی به گوشت باقی نمانده باشد، بعد گوشت را مکعبی خرد کنید.
- تمرهندی را در ظرفی ریخته، روی آن آبجوش بریزید و با قاشق همبزنید تا باز شود. بعد از صافی عبور دهید و درصورت نیاز چنگ بزنید تا عصارهاش جدا شود.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
مرحله 2
پسازاینکه گوشت تغییر رنگ داد، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید، تا رنگ رب گوجه باز شده و بوی خامی آن گرفتهشود.
مرحله 3
حالا در قابلمه آبجوش بریزید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم مغز پخت شود.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت، بامیه، سیر، نمک و عصاره تمرهندی را اضافه کنید. درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بامیهها بپزند و خورش به غلظت دلخواهتان برسد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- مقدار رب گوجه بسته به غلظت آن میتواند کمتر یا بیشتر شود.
- میزان مصرف تمر هندی، میتواند بنابر ذائقه شما کم یا زیاد شود. همچنین میتوانید بهجای عصارهگیری تمرهندی، از شیره تمرهندی آماده استفاده کنید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.
بله من درست کردم خوب بود
سلام این غذاروبامرغ هم میشه درست کرد خوب میشه ؟؟؟؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟