توپک پنیر زیتونی
توپک پنیر زیتونیتوپک پنیر زیتونی
توپک پنیر زیتونی

توپک پنیر زیتونی

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه-ایران-کشورهای عربی-ایتالیا

این دستور را درست کردی؟

توپک پنیر زیتونی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

بچه‌ها رو دور خودتون جمع کنین و بهشون توپک پنیر زیتونی بخورانین!بچه‌ها معمولاً عاشق شکل‌وشمایل این غذا می‌شن و با اشتیاق نوش جانش می‌کنن.تازه وجود پنیر و زیتون، در رشد و توسعۀ مغز کودکان مؤثره.درست‌کردن توپک پنیر زیتونی، خیلی هم وقتتون رو نمی‌گیره.امتحانش کنین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه توپک پنیر زیتونی

سیاه دانه

2 قاشق غذاخوری

گردو (نیم کوب)

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

پنیر (خامه‌ای)

2.5 قاشق غذاخوری

نعناخشک

1 قاشق غذاخوری

کره

1 قاشق غذاخوری

زعتر

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه

مرحله1

پنیر، کره و نعنا خشک را در کاسه‌ای بریزید و با قاشق له کنید. گرد و را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کف دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و هر بار به میزان 1 قاشق مرباخوری از پنیر بردارید و در دست گرد کرده و توپ‌های کوچکی درست کنید. به مدت 20 دقیقه توپک‌ها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله2

بعد از20 دقیقه توپ‌ها را در مخلوط کنجد، سیاه دانه و زعتر بغلتانید. در ظرف مورد نظر برای سرو روغن زیتون بریزید و توپک‌ها را در آن بچینید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها