slider image
slider image
توپک پنیر زیتونی
توپک پنیر زیتونیتوپک پنیر زیتونی
توپک پنیر زیتونی
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ترکیه-ایران-کشورهای عربی-ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


توپک پنیر زیتونی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک پنیر زیتونی

برای 2 نفر

مواد اولیه توپک پنیر زیتونی

سیاه دانه

2 قاشق غذاخوری

گردو (نیم کوب)

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

پنیر (خامه‌ای)

2.5 قاشق غذاخوری

نعناخشک

1 قاشق غذاخوری

کره

1 قاشق غذاخوری

زعتر

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه توپک پنیر زیتونی

مرحله1

پنیر، کره و نعنا خشک را در کاسه‌ای بریزید و با قاشق له کنید. گرد و را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کف دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و هر بار به میزان 1 قاشق مرباخوری از پنیر بردارید و در دست گرد کرده و توپ‌های کوچکی درست کنید. به مدت 20 دقیقه توپک‌ها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله2

بعد از20 دقیقه توپ‌ها را در مخلوط کنجد، سیاه دانه و زعتر بغلتانید. در ظرف مورد نظر برای سرو روغن زیتون بریزید و توپک‌ها را در آن بچینید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها