![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/olive-oil-marinated-cheese-balls/olive_oil_marinated_cheese_balls_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/olive-oil-marinated-cheese-balls/olive_oil_marinated_cheese_balls_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه توپک پنیر زیتونی
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2.5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
یکسوم پیمانه
مرحله1
پنیر، کره و نعنا خشک را در کاسهای بریزید و با قاشق له کنید. گرد و را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کف دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و هر بار به میزان 1 قاشق مرباخوری از پنیر بردارید و در دست گرد کرده و توپهای کوچکی درست کنید. به مدت 20 دقیقه توپکها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
مرحله2
بعد از20 دقیقه توپها را در مخلوط کنجد، سیاه دانه و زعتر بغلتانید. در ظرف مورد نظر برای سرو روغن زیتون بریزید و توپکها را در آن بچینید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟