زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خاگینه شیره

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

بکینگ‌پودر

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ

4 عدد متوسط

روغن‌مایع

4 قاشق غذاخوری

شیره انگور

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه شیره

مرحله 1

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آرد را روی آن الک کنید بعد نمک و فلفل بزنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید تا گرم شود. تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم ببندد، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم ببندد. شیره را روی تخم مرغ بریزید و حرارت را خاموش کنید تا شیره جذب تخم مرغ شود.

نکته‌ها

  • می توانید به جای انواع شیره از عسل استفاده کنید.
  • میتوانید میزان شیره را بسته به ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها