slider image
slider image
خاگینه شیره
خاگینه شیرهخاگینه شیره
خاگینه شیره
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خاگینه شیره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خاگینه شیره

برای 2 نفر

بکینگ پودر

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

شیره انگور

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه شیره

مرحله 1

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آرد را روی آن الک کنید بعد نمک و فلفل بزنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید تا گرم شود. تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم ببندد، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم ببندد. شیره را روی تخم مرغ بریزید و حرارت را خاموش کنید تا شیره جذب تخم مرغ شود.

نکته‌ها

می توانید به جای انواع شیره از عسل استفاده کنید.

میتوانید میزان شیره را بسته به ذائقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها