خاگینه شیره
خاگینه شیرهخاگینه شیره
خاگینه شیره

خاگینه شیره

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خاگینه شیره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

روزها می‌گذره و صبح‌ها بدون تغییر و اتفاق خاصی سپری می‌شن. برای یک‌بار هم شده ذائقه‌تون رو متعجب کنین. تخم مرغ رو با شیرۀ انگور، شیرین کنین و صبحانه‌ای مقوی و متفاوت بخورین. خاگینۀ شیره، وقتتون رو نمی‌گیره، ولی می‌تونه حس تازه‌ای براتون به همراه داشته باشه. به روز جدید زندگی‌تون خوش اومدین!

مواد اولیه خاگینه شیره

برای 2 نفر

بکینگ پودر

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

شیره انگور

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه شیره

مرحله 1

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آرد را روی آن الک کنید بعد نمک و فلفل بزنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید تا گرم شود. تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم ببندد، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم ببندد. شیره را روی تخم مرغ بریزید و حرارت را خاموش کنید تا شیره جذب تخم مرغ شود.

نکته‌ها

می توانید به جای انواع شیره از عسل استفاده کنید.

میتوانید میزان شیره را بسته به ذائقه خود تغییر دهید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

مائده موحد

عالی بود فقط ب نظرم مقدار فلفل یا باید کم بشه یا حذف

۲۱:۰۸۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها