![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/omelette-with-syrup/omelette_with_syrup_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/omelette-with-syrup/omelette_with_syrup_t_hese_tazegi.jpg)
شیرین
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق غذاخوری
مرحله 1
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آرد را روی آن الک کنید بعد نمک و فلفل بزنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله 2
در تابه روغن بریزید تا گرم شود. تخم مرغ را کف ظرف پهن کنید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم ببندد، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم ببندد. شیره را روی تخم مرغ بریزید و حرارت را خاموش کنید تا شیره جذب تخم مرغ شود.
می توانید به جای انواع شیره از عسل استفاده کنید.
میتوانید میزان شیره را بسته به ذائقه خود تغییر دهید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟