این دستور را درست کردی؟
پاستا با سس گوجه فرنگی
معرفی
مواد اولیه پاستا با سس گوجه فرنگی
برای 2 نفرپاستا
2 قاشق غذاخوری
250 گرم
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
سس
1 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد بزرگ
طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی
آمادهسازی
مرحله 1
- پیاز، سیر، ترخون و گوجه را بشویید.
- پیاز و سیر را پوست بگیرید.
- پیاز را ساطوری و سیر را رنده کنید.
- گوجه و ترخون را هم ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برای جوشاندن هر بسته پاستا باید 1 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری روغن در آب جوش بریزید (روغن از به هم چسبیدن پاستا جلوگیری میکند). حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در حین جوشیدن پاستا، ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید، روغن را در آن کمی داغ کنید، بعد پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا بلوری شوند، سپس سیر را اضافه کنید. در ادامه ترخون و گوجه ها را در تابه بریزید و به همراه سیر و پیاز تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کرده و زیر و رو کنید تا سرخ شوند، سپس شکر اضافه کنید. در صورت نیاز کمی آب بریزید و اجازه دهید تا سس با حرارت ملایم بپزد و به غلظت برسد. پس از یکدست شدنِ مواد، حرارت را خاموش کنید.
مرحله 3
حالا پاستای پخته را آبکش کرده و با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید، بعد غذا را با کمی ریحان تازه خرد شده، تزیین کنید. در صورت تمایل میتوانید سس و پاستا را مخلوط نکنید، یعنی اول پاستا را در ظرف بکشید، بعد روی آن سس بریزید و با ریحان تازه تزیین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟