این دستور را درست کردی؟
پاستا گوجه و سیر
مواد اولیه پاستا گوجه و سیر
برای 2 نفربرای پاستا
250 گرم
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
برای سس
نصف پیمانه
3 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
3 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا گوجه و سیر
مرحله 1
پیاز را ساطوری و سیر را ریز رنده کنید، کره یا روغن (در صورت تمایل ترکیبی از هر دو) را در ماهیتابه بریزد و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی داغ شود. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را اضافه کنید تا کمی بوی سیر بلند شود.
مرحله 2
گوجه فرنگی را خوب بشویید، ریز خرد کنید و همراه با ترخون خشک، نمک و فلفل، به سیر و پیاز اضافه کرده و زیر و رو کنید. حرارت را کمی بیشتر کنید تا آب گوجه کشیده شود، بعد رب گوجه فرنگی بریزد تا رنگ رب باز شود. در آخر زمان پخت خامه را اضافه کنید، هم بزنید و پیش از آن که به جوش آید حرارت را خاموش کنید. در صورت تمایل برای رنگ بهتر غذا میتوانید از رب گوجه فرنگی بیشتری استفاده کنید.
مرحله 3
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری میکند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید. در صورت تمایل میتوانید سس و پاستا را مخلوط نکنید یعنی اول پاستا را در ظرف بکشید و بعد سس را روی آن بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها