slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا گوجه و سیر

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا گوجه و سیر

برای 2 نفر

برای پاستا

پاستا

250 گرم

آب

به میزان لازم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

برای سس

خامه

نصف پیمانه

سیر (حبه)

3 عدد کوچک

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن (پودر )

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

ترخون خشک

1 قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی

3 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا گوجه و سیر

مرحله 1

پیاز را ساطوری و سیر را ریز رنده کنید، کره یا روغن (در صورت تمایل ترکیبی از هر دو) را در ماهیتابه بریزد و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی داغ شود. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، بعد سیر را اضافه کنید تا کمی بوی سیر بلند شود.

مرحله 2

گوجه فرنگی را خوب بشویید، ریز خرد کنید و همراه با ترخون خشک، نمک و فلفل، به سیر و پیاز اضافه کرده و زیر و رو کنید. حرارت را کمی بیشتر کنید تا آب گوجه کشیده شود، بعد رب گوجه فرنگی بریزد تا رنگ رب باز شود. در آخر زمان پخت خامه را اضافه کنید، هم بزنید و پیش از آن که به جوش آید حرارت را خاموش کنید. در صورت تمایل برای رنگ بهتر غذا می‌توانید از رب گوجه فرنگی بیشتری استفاده کنید.

مرحله 3

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، به آب در حال جوشیدن نمک و کمی روغن اضافه کنید. برای جوشاندن پاستا به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید، روغن به میزان 2 قاشق غذاخوری از به هم چسبیدن پاستاها جلوگیری می‌کند. حالا پاستا را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بپزد، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

پاستای پخته را با سس مخلوط کنید و در ظرف سرو بکشید. در صورت تمایل می‌توانید سس و پاستا را مخلوط نکنید یعنی اول پاستا را در ظرف بکشید و بعد سس را روی آن بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها