slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


پاستا با تن‌ماهی و قارچ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا با تن‌ماهی و قارچ

برای 2 نفر

نمک

نصف قاشق غذاخوری

کنسرو تن ماهی

1 عدد متوسط

قارچ

10 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن

به میزان لازم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

جعفری (ساطوری)

به میزان لازم

پاستا

200 گرم

طرز تهیه پاستا با تن‌ماهی و قارچ

مراحل تهیه پاستا با تن‌ماهی و قارچ

آماده‌سازی:

  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  • سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • قارچ را خوب بشویید و اسلایس کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در تابه تفت دهید تا بلوری شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر در آشپزخانه بپیچد. قارچ را هم اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا آبِ‌ قارچ کشیده شود.

مرحله ۲:

وقتی که آبِ‌ قارچ کشیده شد، تن‌ماهی را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. نمک، فلفل‌سیاه و آویشن را هم داخل تابه بریزید و مخلوط کنید.


مرحله ۳:

آب، نمک و روغن را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به‌جوش آید. پاستاها را در قابلمه بجوشانید تا کاملاً نرم شوند، سپس آبکش کنید.

مرحله ۴:

پاستاهای آبکش‌شده را با مخلوط تن‌ماهی مخلوط کنید. آن‌ها را داخل ظرف سرو بریزید و با جعفری ساطوری شده تزئین کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها