این دستور را درست کردی؟
پاستا با تنماهی و قارچ
مواد اولیه پاستا با تنماهی و قارچ
برای 2 نفرنصف قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
10 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد متوسط
به میزان لازم
200 گرم
طرز تهیه پاستا با تنماهی و قارچ
مراحل تهیه پاستا با تنماهی و قارچ
آمادهسازی:
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- قارچ را خوب بشویید و اسلایس کنید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در تابه تفت دهید تا بلوری شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر در آشپزخانه بپیچد. قارچ را هم اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آبِ قارچ کشیده شود.
مرحله ۲:
وقتی که آبِ قارچ کشیده شد، تنماهی را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. نمک، فلفلسیاه و آویشن را هم داخل تابه بریزید و مخلوط کنید.
مرحله ۳:
آب، نمک و روغن را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بهجوش آید. پاستاها را در قابلمه بجوشانید تا کاملاً نرم شوند، سپس آبکش کنید.
مرحله ۴:
پاستاهای آبکششده را با مخلوط تنماهی مخلوط کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید و با جعفری ساطوری شده تزئین کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها