این دستور را درست کردی؟
پاستا نخودفرنگی
مواد اولیه پاستا نخودفرنگی
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
200 گرم
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
100 گرم
به میزان لازم
100 گرم
8 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا نخودفرنگی
طرز تهیه پاستا نخودفرنگی
آمادهسازی:
ژامبون یا کالباس را خرد کنید.
قارچها را خوب بشویید و خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
در قابلمهای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. نخودفرنگیها را در قابلمه بجوشانید تا پخته و نرم شود.
مرحله ۲:
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. نخودفرنگیهای پخته شده را در تابه تفت دهید، سپس قارچهای خردشده و ژامبون را هم اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
مرحله ۳:
نمک، فلفل سیاه، آویشن و خامه را به تابه اضافه کرده، زیرورو کنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله ۴:
در قابلمهای آب، روغن و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستاها را در قابلمه بریزید و بگذارید آنقدر بجوشد تا نرم شود، سپس آبکش کنید.
مرحله ۵:
سس آمادهشده را به پاستاها اضافه کنید و زیرورو کنید تا یکدست شود.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها