slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


پاستا نخودفرنگی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا نخودفرنگی

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پاستا

200 گرم

خامه

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ژامبون (یا کالباس)

100 گرم

روغن

به میزان لازم

نخود فرنگی

100 گرم

قارچ

8 عدد متوسط

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا نخودفرنگی

طرز تهیه پاستا نخودفرنگی

آماده‌سازی:

ژامبون یا کالباس را خرد کنید.

قارچ‌ها را خوب بشویید و خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. نخودفرنگی‌ها را در قابلمه بجوشانید تا پخته و نرم شود.

مرحله ۲:

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. نخودفرنگی‌های پخته شده را در تابه تفت دهید، سپس قارچ‌های خرد‌شده و ژامبون را هم اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

مرحله ۳:

نمک، فلفل سیاه، آویشن و خامه را به تابه اضافه کرده، زیرورو کنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله ۴:

در قابلمه‌ای آب، روغن و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستاها را در قابلمه بریزید و بگذارید آن‌قدر بجوشد تا نرم شود، سپس آبکش کنید.

مرحله ۵:

سس آماده‌شده را به پاستاها اضافه کنید و زیرورو کنید تا یکدست شود.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها