slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن-تفت دادن
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


بورانی سیب‌زمینی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی سیب‌زمینی

برای 2 نفر

مواد اولیه بورانی سیب زمینی

سیب زمینی

1 عدد متوسط

گشنیز (گشنیز تازه و ساطوری در صورت تمایل)

2 قاشق غذاخوری

ماست شیرین

یک و نیم پیمانه

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه بورانی سیب‌زمینی

مرحله 1

ابتدا سیب زمینی ها را در ظرفی پخته و کنار بگذارید تا خنک شوند، سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را خرد کنید. ماست را با نمک و فلفل مخلوط کرده و همه مواد را کنار بگذارید.

مرحله 2

در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چهار قاشق روغن در آن بریزید تا داغ شود. زیره را در تابه بریزید و کمی تفت دهید، سپس سیب زمینی های آماده شده در مرحله قبل را اضافه کنید تا با زیره مخلوط شوند و طعم زیره را به خود بگیرند. حالا زیر اجاق را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند. پس از این که مواد خنک شد، آن ها را به ترکیب ماست، نمک و فلفل اضافه کنید. میتوانید بورانی خود را با گشنیز تزیین کنید؛ غذای شما آماده است، نوش جان.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها