slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


سیب زمینی ماست و ادویه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیب زمینی ماست و ادویه

برای 2 نفر

مواد اولیه سیب زمینی ماست و ادویه

آب

به میزان لازم

میخک (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

گشنیز (ساطوری)

3 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه (رنده‌شده)

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد بزرگ

فلفل سبز (تند)

2 عدد متوسط

کره

50 گرم

ماست

نصف پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

زیره سیاه (آسیاب‌شده)

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیب زمینی ماست و ادویه

مرحله1

سیب‌زمینی‌های شسته‌شده را با آب (در حدی که روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد) در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند، سپس پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

مرحله2

زنجبیل رنده کنید. فلفل سبز و گشنیز را بشویید و خرد کنید. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کره را در ماهیتابه بریزید و پیاز و فلفل سبز را در آن تفت دهید تا پیاز بلوری شود.

مرحله3

حالا زنجبیل، میخک، زردچوبه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره، ماست و نمک را به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن سیب‌زمینی و گشنیز را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. غذا آماده سرو است. نوش‌جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک و خامه برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. بهتر است برای تهیه این غذا از سیب زمینی نقلی و ریز استفاده و مراحل 2 به بعد طی شود، اما در صورتی که در دسترس نبود بدون هیچ نگرانی از سیب‌زمینی معمولی استفاده کرده و طبق رسپی عمل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها