کتلت بوراژسکی
کتلت بوراژسکیکتلت بوراژسکی
کتلت بوراژسکی

کتلت بوراژسکی

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟

کتلت بوراژسکی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

کتلت، برخلاف اسم فرانسوی‌ش، از فرهنگ غذایی روسیه نشئت می‌گیره. بوراژسکی، همون‌طور که از اسمش مشخصه، کتلتی روسی و از پهناورترین کشور جهانه. با گوشت مرغ تهیه می‌شه و خوردنش به طور قطع، خاطره‌ای لذیذ و ماندگار می‌سازه. هنرتون ماندگار!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه کتلت بوراژسکی

پیاز

1 عدد متوسط

تخم مرغ

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

روغن مایع

نصف پیمانه

نان تست

4 عدد متوسط

آرد سوخاری

به میزان لازم

گوشت مرغ (بدون استخوان)

400 گرم

جعفری (تازه و خردشده)

4 قاشق غذاخوری

شیرگاو

نصف پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1

گوشت بدون استخوان مرغ را در غذاساز بریزید، پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید و به مرغ ها اضافه کنید.

مرحله 2

نان های تست را به مدت 5 دقیقه در شیر بخیسانید و در آبکش بریزید تا آبش گرفته شود. در ادامه آن ها را در غذاساز بریزید تا یکدست شود و با مرغ و پیاز مخلوط گردد.

مرحله 3

حالا تخم مرغ را به مواد اضافه کرده، نمک، فلفل و سیر را بیفزایید و اجازه دهید به خوبی مخلوط شوند. پس از آن مواد را داخل یک کاسه بریزید و جعفری ساطوری شده را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید.

مرحله 4

از مواد کتلت بردارید و با دست آن را شکل دهید، سپس آن را در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. مد نظر داشته باشید، زمانی که روغن داغ شد شعله گاز را کم کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

1. توجه داشته باشید استفاده از جعفری دلخواه است و بستگی به ذائقه شما دارد.

2. مرغ استفاده شده در این غذا سینه یا ران بدون استخوان است.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها