این دستور را درست کردی؟
کتلت بوراژسکی
معرفی
مواد اولیه کتلت بوراژسکی
برای 2 نفرمواد اولیه کتلت بوراژسکی
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
4 عدد متوسط
به میزان لازم
400 گرم
4 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
طرز تهیه کتلت بوراژسکی
مرحله 1
گوشت بدون استخوان مرغ را در غذاساز بریزید، پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید و به مرغ ها اضافه کنید.
مرحله 2
نان های تست را به مدت 5 دقیقه در شیر بخیسانید و در آبکش بریزید تا آبش گرفته شود. در ادامه آن ها را در غذاساز بریزید تا یکدست شود و با مرغ و پیاز مخلوط گردد.
مرحله 3
حالا تخم مرغ را به مواد اضافه کرده، نمک، فلفل و سیر را بیفزایید و اجازه دهید به خوبی مخلوط شوند. پس از آن مواد را داخل یک کاسه بریزید و جعفری ساطوری شده را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید.
مرحله 4
از مواد کتلت بردارید و با دست آن را شکل دهید، سپس آن را در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. مد نظر داشته باشید، زمانی که روغن داغ شد شعله گاز را کم کنید.
نوش جان!
نکتهها
1. توجه داشته باشید استفاده از جعفری دلخواه است و بستگی به ذائقه شما دارد.
2. مرغ استفاده شده در این غذا سینه یا ران بدون استخوان است.
سؤالی در مورد این دستور داری؟