شوید قرمه
این دستور را درست کردی؟
شوید خولی یا شوید خالی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شوید خولی یا شوید خالی
برای 2 نفرگشنیز (خردشده)
نصف پیمانه
جعفری (خردشده )
نصف پیمانه
گوشت مرغ (یا اردک تکهای)
2 عدد متوسط
تخم مرغ
1 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
گوجه سبز (آلوچه) (خشک)
100 گرم
پیاز
1 عدد بزرگ
روغن مایع
6 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
شوید (خردشده)
1 پیمانه
طرز تهیه شوید خولی یا شوید خالی
آماده سازی
مرحله 1
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- مرغ یا اردک را بشویید. (میتوانید از تکههای درسته یا خرد شده استفاده کنید.)
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را سرخ کنید و بعد مرغ را در آن تفت دهید.
مرحله 2
در این مرحله سبزی را به آنها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 3
حالا آلوچه را در غذا بریزید و کمی دیگر با بقیه مواد تفت دهید.
مرحله 4
در این مرحله زردچوبه، نمک، فلفل و کمی آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 5
پس از پختن مرغ، تخممرغ را در کاسهی بشکنید، هم بزنید و به خورش اضافه کنید. وقتی تخم مرغ بسته شد، غذا حاضر است.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میتوانید بهجای شوید تازه از 100 گرم شوید خشک استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
- میتوانید بنا به ذائقه خودتان، بهجای آلوچه خشک از ترکیب آلوچه ترش و آلو بخارا استفاده کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت مصرفی (گوشت اردک) تغییر مییابد.
- زودپز به پخت سریعتر گوشت کمک میکند.
- گوشت اردک به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها