slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


شوید قرمه

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شوید قرمه

برای 2 نفر

مواد اولیه شوید قرمه

گوجه سبز (آلوچه)

250 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

کره (در صورت تمایل)

1 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (تکه)

2 عدد متوسط

شوید

150 گرم

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

آرد سفید

نصف قاشق غذاخوری

روغن مایع

5 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

شکر

نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه شوید قرمه

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

  2. مرغ را بشویید. (می‌توانید آن را به صورت تکه‌های بزرگ یا خرد شده استفاده کنید.)

  3. پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

  4. آلوچه را بشویید، سپس برگ و دسته آن را جدا کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

در ظرفی دیگر روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید.

مرحله 3

حالا شوید را 2 تا 3 دقیقه در پیاز تفت دهید.

  • برای خوش طعم شدن غذا می‌توانید در این مرحله کمی کره اضافه کنید.

مرحله 4

گوجه‌سبز را به پیاز و شوید اضافه کنید و تفت دهید.

  • در صورت تمایل می‌توانید گوجه‌سبز را بدون تفت دادن، در اواخر پخت غذا یا وقتی مرغ نیم‌پز شد به همراه نمک، فلفل و شکر به خورش اضافه کنید.

مرحله 5

در این مرحله مرغ را به قابلمه اضافه کنید. آرد را به همراه کمی آب ترکیب کرده، به همراه نمک، فلفل و شکر در خورش بریزید و اجازه دهید خورش بپزد و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.

  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود ( تا غذا خوب ب\زد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.

  3. در این غذا به‌جای گوشت مرغ می‌توانید از گوشت اردک استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها