این دستور را درست کردی؟
شوید قرمه
مواد اولیه شوید قرمه
برای 2 نفرمواد اولیه شوید قرمه
250 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
150 گرم
به میزان لازم
1 عدد متوسط
نصف قاشق غذاخوری
5 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه شوید قرمه
آماده سازی
مرحله 1
-
سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
-
مرغ را بشویید. (میتوانید آن را به صورت تکههای بزرگ یا خرد شده استفاده کنید.)
-
پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
-
آلوچه را بشویید، سپس برگ و دسته آن را جدا کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ را سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در ظرفی دیگر روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید.
مرحله 3
حالا شوید را 2 تا 3 دقیقه در پیاز تفت دهید.
-
برای خوش طعم شدن غذا میتوانید در این مرحله کمی کره اضافه کنید.
مرحله 4
گوجهسبز را به پیاز و شوید اضافه کنید و تفت دهید.
-
در صورت تمایل میتوانید گوجهسبز را بدون تفت دادن، در اواخر پخت غذا یا وقتی مرغ نیمپز شد به همراه نمک، فلفل و شکر به خورش اضافه کنید.
مرحله 5
در این مرحله مرغ را به قابلمه اضافه کنید. آرد را به همراه کمی آب ترکیب کرده، به همراه نمک، فلفل و شکر در خورش بریزید و اجازه دهید خورش بپزد و جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
-
میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
-
اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود ( تا غذا خوب ب\زد و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.
-
در این غذا بهجای گوشت مرغ میتوانید از گوشت اردک استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها