دمنوش به
دمنوش بهدمنوش به
دمنوش به

دمنوش به

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اروپا-ایران

این دستور را درست کردی؟

دمنوش به

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

خوردن میوۀ بِه، به صورت خام، باب میلِ همه نیست. حس‌تازگی، نوشیدن دمنوش بِه رو به همه پیشنهاد می‌کنه؛ حتی به افرادی که نمی‌تونن میوۀ بِه رو به صورت خام بخورن. دمنوش بِه، سرشار از آنتی‌اکسیدانه و در کاهش ناراحتی‌های معده مؤثره. با این نوشیدنی، لحظات خوشی رو سپری می‌کنین.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه دمنوش به

به خشک

2 قاشق غذاخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1

در کتری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

به خشک را به همراه آبجوش در قوری بریزید و روی حرارت کتری بگذارید تا نوشیدنی دم بکشد.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  2. درصورتی که میوه به تازه در دسترس دارید می‌توانید به ازای هر نفر از 2 قاچ متوسط و باریک میوه به استفاده کنید.
  3. می‌توانید دمنوش را با کمی لیموترش یا لیموعمانی، عسل یا نبات میل کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها