این دستور را درست کردی؟
سالاد کینوا
مواد اولیه سالاد کینوا
برای 2 نفر4 قاشق غذاخوری
100 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف پیمانه
1 عدد کوچک
2 پیمانه
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه سالاد کینوا
مرحله 1
لوبیا قرمز را در مقداری آب بپزید و پس از پخت آبکشی کنید. (در حالی که لوبیا پخته میشود مواد دیگر را آماده کنید.)
مرحله 2
در قابلمهای آب بریزید و دانههای کینوا را به آن اضافه کنید تا بپزند و حالت پفکی به خود بگیرند. (تمام آب باید جذب دانهها شود.)
مرحله 3
پیاز و گشنیز را جداگانه، ساطوری ریز کنید، فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و سیر را هم رنده کنید.
مرحله 4
حالا دانه کینوا، لوبیا قرمز، ذرت، پیاز، گشنیز و فلفل دلمهای را در ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.
مرحله 5
برای تهیه سس این سالاد، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، پودر زیره و فلفل قرمز یا سیاه را مخلوط کنید و روی مواد بریزید. در نهایت سالاد را در ظرف مخصوص سرو بکشید. (میتوانید سس را بهجای ریختن روی سالاد، در کنارش سرو کنید.)
نوش جان!
نکتهها
بهتر است لوبیاها را از شب قبل یا حداقل هشت ساعت پیش از پخت بخیسانید. برای این کار لوبیا را در یک کاسه ریخته و آنقدر آب بریزید تا سطح رویش را بپوشاند. بهتر است در این مدت چند بار آب لوبیاها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
سلام، در مورد کینوا حتما باید قبل پخت با آب روان شسته بشه و میزان آب برای پخت کینوا نوشته نشده به ازای هر پیمانه دو برابر آب لازمه و به محض جذب آب باید از روی گاز برداشت و کمی نمک زد و با چنگال هم زد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها