


زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
رنگینک
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه رنگینک
آرد نان (سبوسدار)
2 پیمانه
روغنمایع (پختوپز)
نصف پیمانه
گردو (مغز)
10 عدد متوسط
دارچین (پودر)
1 قاشق چایخوری
خرما (خرمای نرم و پوست نازک)
1 پیمانه
طرز تهیه رنگینک
روش پخت
مرحله 1
ابتدا هسته خرما را درآورید و به جای آن مغز گردو بگذارید.
مرحله 2
آرد را 30 دقیقه روی حرارت ملایم به طور مداوم هم بزنید تا طلایی شود و عطر آرد دربیاید.
مرحله 3
آرد را الک کنید و به تابه برگردانید. به تدریج روغن مایع یا کره را اضافه کنید و تفت دهید تا به غلظت برسد. حرارت را خاموش کنید. دارچین را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 4
چند قاشق از مخلوط را کف ظرف لبهدار بریزید و خرماها را به صورت عمودی و فشرده در ظرف بچینید. مخلوط آرد و روغن گرم را روی سطح خرماها بریزید و صاف کنید. صبر کنید تا رنگینک، ولرم شود و بعد روی آن را بنابر سلیقه خود تزیین کنید. برای تزیین میتوانید از پودر پسته، پودر نارگیل، دارچین، گل سرخ، خلال پسته و مغز گردو استفاده کنید.
نکتهها
- میتوانید از ترکیب 50 گرم کره و روغن مایع استفاده کنید.
- آرد سفید را جایگزین آرد سبوسدار نکنید؛ در طعم اصلی آن تاثیر میگذارد.
- روغن را کمکم اضافه کنید؛ با توجه به جنس آرد ممکن است به مقدار روغن کمتر و یا بیشتری نیاز داشته باشید.
- غلظت مناسب آرد و روغن در عکس نشان داده شده است.
- ادویه اصلی رنگینک، دارچین است و نباید به جز دارچین، طعم ادویه دیگری غالب باشد اما میتوان بنابر سلیقه از پودر هل هم استفاده کرد.
- رنگینک جنوبی، تمام شیرینی خود را از خرما میگیرد اما میتوانید از پودر قند هم استفاده کنید.
- در صورت استفاده از پودر قند، 50 گرم کافی است که به دو صورت میتوانید اضافه کنید: 1- بعد از تفت دادن مخلوط آرد و روغن، حرارت را خاموش کنید؛ بعد پودر قند الکشده را اضافه کنید. 2- بعد از اینکه مخلوط آرد و روغن را روی خرما پخش و صاف کردید، صبر کنید تا کاملا خنک شود؛ بعد پودر قند را روی رنگینک الک کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها