آش دوغ قزوین
این دستور را درست کردی؟
نارنجپلو
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه نارنجپلو
برای 2 نفرروغن
4 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
برنج
2 پیمانه
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
نخود
یکچهارم پیمانه
زعفران
4 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
گوشت سینه مرغ
1 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آب نارنج
3 پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه نارنجپلو
آمادهسازی
مرحله اول
نخودها را از شب قبل با مقداری آب، بهمدت 8 تا 12 ساعت بخیسانید؛ آنها را آبکشی کنید و سپس، با مقدار دیگری آب، روی حرارت ملایم بگذارید تا نخودها پخته و نرم شوند.
مرغ را بشویید و مکعبی خرد کنید.
پیاز را بشویید؛ پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
برنج را پاک کرده و با آب ولرم بشویید و تا زمان شفافشدن آب برنج به شستوشو ادامه دهید. سپس برنج را با مقداری آب بهاندازهای که روی برنج را بپوشاند، بهمدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از خیسخوردن، آب برنج را خالی کنید.
روش پخت
مرحله اول
در قابلمهای، پیاز خردشده را با مقداری روغن تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله دوم
سپس، سینه مرغ را به آن بیفزایید و تفت دهید.
مرحله سوم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر و نخود پخته را با محتویات قبلی، ترکیب کنید و تفت دهید.
مرحله چهارم
حالا آب نارنج و برنج را به آن اضافه کنید تا بهصورت دمی پخته شوند.
مرحله پنجم
زمانی که آبِ برنج تمام شد، زعفران دمکرده را هم با آن مخلوط کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان ادویهها را برحسب ذائقهتان تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها