دمنوش زعفران با هل و دارچین
دمنوش زعفران با هل و دارچیندمنوش زعفران با هل و دارچین
دمنوش زعفران با هل و دارچین

دمنوش زعفران با هل و دارچین

4
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟

دمنوش زعفران با هل و دارچین

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

چه طعمی، چه بویی، عجب رنگی! دمنوش زعفران با هل و دارچین، حالتون رو خوب می‌کنه. بعد از کار پُرفشار و خسته‌کننده، این دمنوش رو برای خودتون آماده کنین. دردهای عضلانی رو کم می‌کنه و بهتون آرامش می‌بخشه. عصرتون قشنگ!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه دمنوش زعفران با هل و دارچین

زعفران (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

هل

4 عدد متوسط

آب (جوش)

2 پیمانه

دارچین (چوب)

1 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

در کتری آب بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

هل را بشکنید و به همراه چوب دارچین، زعفران و آب‌جوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  2. می‌توانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها