slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


سیر قلیه

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیر قلیه

برای 2 نفر

مواد اولیه سیر قلیه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

برگ سیر

100 گرم

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

گوشت مرغ (تکه‌ای)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیر قلیه

آماده سازی

مرحله 1

  1. سیر را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید.
  2. تکه‌های مرغ را بشویید. (می‌توانید از یک تکه درسته یا خرد شده استفاده کنید.)
  3. برگ سیر را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

ابتدا برگ سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سیر را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و مجدد آن‌ها را تفت دهید.

مرحله 2

حالا مرغ را به مواد اضافه کنید و تفت دهید، بعد در غذا آب بریزید تا مرغ بپزد.

مرحله 3

تخم ‌مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید، بعد آن را به مرغ پخته اضافه کنید؛ پس از چند دقیقه غذای شما آماده است.

روش دوم پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را به همراه سیر در آب بپزید.

مرحله 2

در ظرفی دیگر برگ سیر را با کمی روغن تفت داده و به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ را در برگ سیر بشکنید و پس از نیمرو شدن، به مرغ اضافه کنید.

مرحله 4

در نهایت به غذا نمک و فلفل بزنید، آن را با چاشنی دلخواه مزه ‌دار کنید و پس از چند دقیقه آن را سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها