این دستور را درست کردی؟
شله بریان زیره
مواد اولیه شله بریان زیره
برای 2 نفرمواد اولیه شله بریان زیره
150 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
4 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 پیمانه
طرز تهیه شله بریان زیره
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را خرد کنید.
- برنج را پاک کرده و بشویید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را تکه کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس کمی آب در آن بریزد و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
بعد از پخت گوشت، برنج را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد و وا برود.
مرحله 3
پس از آنکه برنج پخت و وا رفت، زیره، زعفران و نمک را اضافه کرده و منتظر بمانید آب غذا گرفته شود؛ بعد آن را بکوبید و سرو کنید. در پایان و در صورت تمایل زیره داغ تهیه کرده و روی غذا بریزید.
مرحله 4
برای تهیه زیره داغ، 4 قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و 1 ق غ زیره را داخل آن بریزید. وقتی بوی زیره بلند شد، حرارت را فورا خاموش کرده و زیره داغ را از ظرف خارج کنید تا نسوزد.
روش دوم پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز و زردچوبه بار بگذارید تا کامل بپزد؛ سپس برنج را به آن اضافه کنید تا بپزد و وا برود.
مرحله 2
پس از آن که برنج پخت و وا رفت؛ زیره را به همراه زعفران و نمک به آن اضافه کنید.
مرحله 3
حالا صبر کنید تا آب غذا گرفته شود، بعد آن را بکوبید و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- برای چشیدن طعم اصیل این خورش از گوشت دنده استفاده کنید. میزان گوشت دنده برای دو نفر 100 گرم است.
- اگر از گوشت دنده استفاده می کنید، حتما قبل از کوبیدن استخوان ها را به طور کامل خارج کنید.
- اگر برنج نیم دانه در دسترس نیست، میتوانید از همان میزان برنج دانه کامل استفاده کنید؛ اما حتما آن را بعد از شستن حدود 1 ساعت بخیسانید تا بهتر بپزد و در زمان پخت صبر کنید تا خوب وا برود.
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها