این دستور را درست کردی؟
شله گندمی
مواد اولیه شله گندمی
برای 2 نفرمواد اولیه شله گندمی
400 گرم
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
5 عدد متوسط
1 پیمانه
150 گرم
1 عدد متوسط
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شله گندمی
آماده سازی
مرحله 1
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- ماهی را تمیز بشویید. بهتر است از فیله ماهی استفاده کنید در صورت استفاده از فیله ماهی، آن را تکهتکه کنید.
- پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
بلغور را بپزید.
مرحله 2
در یک قابلمه، روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. حالا سبزی را داخل پیاز بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. در ادامه سیر، پودر لیموعمانی، نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید آب سبزیجات کشیده شود.
مرحله 3
حالا ماهی را داخل مواد بریزید و کمی تفت دهید، بعد بلغور گندم پخته را اضافه کنید و مقداری هم آب بریزید و اجازه دهید و غذا جا بیفتد.
روش پخت دوم
مرحله 1
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله 2
سبزی را داخل پیاز بریزید و تفت دهید تا خامیاش گرفته شود.
مرحله 3
سیر، پودر لیموعمانی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و صبر کنید آب سبزیجات کشیده شود.
مرحله 4
ماهی را داخل مواد تفت دهید، بلغور گندم را هم اضافه کنید و مقداری آب بریزید و اجازه دهید بپزند.
مرحله 5
پس از پخت ماهی، آن را از ظرف در آورید، اگر ماهی پوست، تیغ و استخوان داشت، جدایشان کنید و به قطعات کوچک تکهتکه کنید.
مرحله 6
ماهی تکهشده را به ظرف برگردانید تا همه مواد با هم بپزند. پس از اینکه غذا جا افتاده و به حالت قوام رسید آماده سرو است.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها