املت میگو
املت میگواملت میگو
املت میگو

املت میگو

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟

املت میگو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

به موج‌های دریا نگاه می‌کنین؛ نسیم امواج، صورتتون رو نوازش می‌کنه و صدای مرغان دریایی توی گوشتون طنین‌انداز می‌شه. املت میگو، این شرایط و احساس رو هرجایی از این کرۀ خاکی باشین، براتون فراهم می‌کنه. تخم مرغ و میگو، پروتئین و امگا3 بدن رو تأمین می‌کنن. وعده‌ای دریایی و به‌یادماندنی داشته باشین.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه املت میگو

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

میگو

200 گرم

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1

میگوها را (در صورت نیاز پاک کنید).

مرحله 2

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و خوب هم بزنید.

مرحله 1

در تابه روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود، بعد میگوها را اضافه کنید و تفت دهید. (حتما حرارت بالا باشد تا میگوها سفت نشوند.) نمک، فلفل و زردچوبه زده و هم بزنید.

مرحله 2

تخم‌مرغ را روی میگو بریزید و درب تابه را بگذارید تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها