این دستور را درست کردی؟
خورش میگو
مواد اولیه خورش میگو
برای 2 نفر1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
به میزان لازم
200 گرم
1 قاشق چایخوری
50 گرم
1 قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
250 گرم
8 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
طرز تهیه خورش میگو
آمادهسازی
- گشنیز را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
- میگو را بشویید، رگ و اضافات آن را تمیز کنید.
- تمر هندی را در مقدار کمی آبجوش حل کنید، سپس زیر یک صافی ظرفی بگذارید و تمر هندی را از صافی رد کنید.
- گوجه، سیبزمینی، پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
- پیاز را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
- سیر را با پرس سیر له کرده یا رنده کنید.
- سیب زمینی را مکعبی خرد کنید.
- گوجه را به چهار قسمت تقسیم کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه مدنظر برای پخت خورش روغن بریزید. پیاز را در روغن سرخ کنید.
مرحله 2
گشنیز را اضافه کنید و تفت دهیدتا آبش کشیده شده و سرخ شود.بعد سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 3
میگو را بههمراه زردچوبه و فلفل به غذا اضافه کنید و تفت دهید تا آب میگو کشیده شود.
مرحله 4
سیبزمینی و گوجه را اضافه کنید و کمی آب بریزید. درب قابلمه را بگذارید (ابتدا حرارت را زیاد کنید و بهمحض اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 5
پس از پخت سیبزمینی و میگو، عصاره تمر هندی را به غذا اضافه کنید و درب قابلمه را بگذاریدتا خورش روی حرارت ملایم جابیفتد و به غلظت دلخواه برسد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، تمرهندی و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- درصورت تمایل بهجای تمرهندی میتوانید از پودرلیموعمانی استفاده کنید..
- درصورت تمایل به جای گوجه میتوانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید. دراینصورت گوجه گیلاسی را اواخر پخت داخل قابلمه بریزید تا در خورش بپزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها