slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل

این دستور را درست کردی؟


ساندویچ ماکارونی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ساندویچ ماکارونی

برای 2 نفر

مواد اولیه ساندویچ ماکارونی

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

جعفری (تازه، برای ساندویچ)

به میزان لازم

زردچوبه (برای جوشاندن ماکارونی)

1 قاشق مرباخوری

زردچوبه (برای سس ماکارونی)

نصف قاشق چای‌خوری

ماکارونی بلند

200 گرم

روغن مایع (برای سس ماکارونی)

نصف پیمانه

نمک (برا سس ماکارونی)

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آویشن (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

100 گرم

باگتBaguette

2 عدد متوسط

خیار شور (برای ساندویچ)

به میزان لازم

نمک (برای جوشاندن ماکارونی)

2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای سبز

1 عدد کوچک

پیاز (برای ساندویچ)

به میزان لازم

گوجه فرنگی (برای ساندویچ)

به میزان لازم

روغن مایع (برای جوشاندن ماکارونی)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

آماده‌سازی

مرحله 1

پیاز و فلفل دلمه‌ای را خوب بشویید؛پوست پیاز را بگیرید و دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را هم جدا کنید؛هردوی آن‌ها را نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه‌ای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.

مرحله 2

گوشت چرخ‌کرده را به مواد داخل تابه بیفزایید و آن را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله 3

پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید، بعد ادویه‌ها را با مواد مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و بگذارید خامی رب گوجه گرفته شود.

مرحله 4

وقتی خامی رب‌گوجه گرفته شد، در مواد آب بریزید و کمی هم آویشن بزنید؛ سپس درِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید، گوشت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد.

مرحله 5

در این فاصله یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد در آن روغن، زردچوبه و نمک بریزید، بعد پاستا را اضافه کنید و اجازه دهید، پاستا طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده است، بپزد.

مرحله 6

پس از پخت پاستا، آن را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد رویش بگیرید تا از حرارت بیفتد.

مرحله 7

یک قابلمه روی اجاق بگذارید، در آن روغن بریزید و ته‌دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه بچینید. کمی از پاستا را در قابلمه بریزید، مایه گوشتی را به آن اضافه کرده و مخلوطش کنید، دوباره کمی دیگر از پاستا را در ظرف بریزید و این ترتیب را ادامه دهید تا همه مواد تمام شوند. در آخر درِ ظرف را بگذارید تا پاستا به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.

مرحله 8

در انتها ماکارونی را با خیارشور، گوجه، پیاز و جعفری تازه، لای نان باگت بریزید و میل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها