املت ماکارونی
این دستور را درست کردی؟
ساندویچ ماکارونی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ساندویچ ماکارونی
برای 2 نفرمواد اولیه ساندویچ ماکارونی
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
جعفری (تازه، برای ساندویچ)
به میزان لازم
زردچوبه (برای جوشاندن ماکارونی)
1 قاشق مرباخوری
زردچوبه (برای سس ماکارونی)
نصف قاشق چایخوری
ماکارونی بلند
200 گرم
روغن مایع (برای سس ماکارونی)
نصف پیمانه
نمک (برا سس ماکارونی)
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
آویشن (در صورت تمایل)
نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده
100 گرم
باگتBaguette
2 عدد متوسط
خیار شور (برای ساندویچ)
به میزان لازم
نمک (برای جوشاندن ماکارونی)
2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز
1 عدد کوچک
پیاز (برای ساندویچ)
به میزان لازم
گوجه فرنگی (برای ساندویچ)
به میزان لازم
روغن مایع (برای جوشاندن ماکارونی)
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
آمادهسازی
مرحله 1
پیاز و فلفل دلمهای را خوب بشویید؛پوست پیاز را بگیرید و دانهها و قسمتهای
سفید فلفل دلمهای را هم جدا کنید؛هردوی آنها را نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری
شود؛ سپس فلفل دلمهای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.
مرحله 2
گوشت چرخکرده را به مواد داخل تابه بیفزایید و آن را تفت
دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 3
پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه
بزنید، بعد ادویهها را با مواد مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه
بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و بگذارید خامی رب گوجه گرفته
شود.
مرحله 4
وقتی خامی ربگوجه گرفته شد، در مواد آب بریزید و کمی هم
آویشن بزنید؛ سپس درِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید، گوشت به مدت 15 تا 20 دقیقه
بپزد.
مرحله 5
در این فاصله یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
زمانی که آب به جوش آمد در آن روغن، زردچوبه و نمک بریزید، بعد پاستا را اضافه
کنید و اجازه دهید، پاستا طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده است، بپزد.
مرحله 6
پس از پخت پاستا، آن را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد
رویش بگیرید تا از حرارت بیفتد.
مرحله 7
یک قابلمه روی اجاق بگذارید، در آن روغن بریزید و تهدیگ
مورد نظرتان را کف قابلمه بچینید. کمی از پاستا را در قابلمه بریزید، مایه گوشتی
را به آن اضافه کرده و مخلوطش کنید، دوباره کمی دیگر از پاستا را در ظرف بریزید و
این ترتیب را ادامه دهید تا همه مواد تمام شوند. در آخر درِ ظرف را بگذارید تا
پاستا به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.
مرحله 8
در انتها ماکارونی را با خیارشور، گوجه، پیاز و جعفری تازه،
لای نان باگت بریزید و میل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها