ساندویچ ماکارونی
ساندویچ ماکارونیساندویچ ماکارونی
ساندویچ ماکارونی

ساندویچ ماکارونی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل

این دستور را درست کردی؟

ساندویچ ماکارونی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

طرفداران ماکارونی در هر شرایطی حاضرن این خمیرِ گندمِ ورزداده‌شده و پخته‌شده رو با خودشون به همراه داشته باشن و مصرف کنن. ساندویچ ماکارونی، کارشون رو راحت کرده! دیگه نیازی به بشقاب و چنگال نیست! عاشقان ماکارونی، این ماده رو همراه گوجه و خیارشور، لای نان ساندویچی می‌پیچن و با خودشون هر جایی دلشون خواست می‌برن.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه ساندویچ ماکارونی

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

جعفری (تازه، برای ساندویچ)

به میزان لازم

زردچوبه (برای جوشاندن ماکارونی)

1 قاشق مرباخوری

زردچوبه (برای سس ماکارونی)

نصف قاشق چای‌خوری

ماکارونی بلند

200 گرم

روغن مایع (برای سس ماکارونی)

نصف پیمانه

نمک (برا سس ماکارونی)

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

آویشن (در صورت تمایل)

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

100 گرم

باگتBaguette

2 عدد متوسط

خیار شور (برای ساندویچ)

به میزان لازم

نمک (برای جوشاندن ماکارونی)

2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای سبز

1 عدد کوچک

پیاز (برای ساندویچ)

به میزان لازم

گوجه فرنگی (برای ساندویچ)

به میزان لازم

روغن مایع (برای جوشاندن ماکارونی)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آماده‌سازی

مرحله 1
  1. پیاز و فلفل دلمه‌ای را خوب بشویید؛
  2. پوست پیاز را بگیرید و دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را هم جدا کنید؛
  3. هردوی آن‌ها را نگینی خرد کنید.
مراحل پخت

مرحله 1

در تابه‌ای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کنید کمی با پیاز تفتش دهید تا نرم شود.

مرحله 2

گوشت چرخ‌کرده را به مواد داخل تابه بیفزایید و آن را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله 3

پس از این که گوشت تغییر رنگ داد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید، بعد ادویه‌ها را با مواد مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه را هم داخل تابه بریزید و خوب آن را با گوشت و سبزیجات ترکیب کنید و بگذارید خامی رب گوجه گرفته شود.

مرحله 4

وقتی خامی رب‌گوجه گرفته شد، در مواد آب بریزید و کمی هم آویشن بزنید؛ سپس درِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید، گوشت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد.

مرحله 5

در این فاصله یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد در آن روغن، زردچوبه و نمک بریزید، بعد پاستا را اضافه کنید و اجازه دهید، پاستا طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده است، بپزد.

مرحله 6

پس از پخت پاستا، آن را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد رویش بگیرید تا از حرارت بیفتد.

مرحله 7

یک قابلمه روی اجاق بگذارید، در آن روغن بریزید و ته‌دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه بچینید. کمی از پاستا را در قابلمه بریزید، مایه گوشتی را به آن اضافه کرده و مخلوطش کنید، دوباره کمی دیگر از پاستا را در ظرف بریزید و این ترتیب را ادامه دهید تا همه مواد تمام شوند. در آخر درِ ظرف را بگذارید تا پاستا به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.

مرحله 8

در انتها ماکارونی را با خیارشور، گوجه، پیاز و جعفری تازه، لای نان باگت بریزید و میل کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها