slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ماهی ادویه‌ای

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی ادویه‌ای

برای 2 نفر

آرد سفید

به میزان لازم

روغن مایع (برای سرخ‌کردن ماهی)

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی

400 گرم

پاپریکا (دودی)

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

5 عدد متوسط

جعفری

3 قاشق غذاخوری

لیمو ترش

1 عدد متوسط

روغن زیتون

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

فلفل دلمه ای سبز

1 عدد کوچک

طرز تهیه ماهی ادویه‌ای

آماده‌سازی

مرحله اول

فلفل‌دلمه‌ای را بشویید؛ کلاهک، قسمت‌های سفید و دانه‌هایش را جدا کنید.

روش پخت

مرحله اول

سیر، جعفری، فلفل‌دلمه‌ای رنگی، پاپریکا ‌دودی، فلفل سیاه، نمک، یک عدد لیمو، آب و روغن زیتون را در غذاساز بریزید تا یک‌دست شوند.

مرحله دوم

سپس، ترکیب آماده‌شده را روی فیله‌های ماهی بریزید و به‌مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

در ظرفی آرد بریزید.

مرحله چهارم

ماهی‌ها را در آرد بغلتانید.

مرحله پنجم

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس، دو طرف ماهی‌ را در آن سرخ کنید.

مرحله ششم

در پایان، ماهی را با جعفری تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

میزان ادویه‌ها را برحسب ذائقه خود تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها