این دستور را درست کردی؟
ماهی ادویهای
مواد اولیه ماهی ادویهای
برای 2 نفربه میزان لازم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
400 گرم
1 قاشق چایخوری
5 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 عدد کوچک
طرز تهیه ماهی ادویهای
آمادهسازی
مرحله اول
فلفلدلمهای را بشویید؛ کلاهک، قسمتهای سفید و دانههایش را جدا کنید.
روش پخت
مرحله اول
سیر، جعفری، فلفلدلمهای رنگی، پاپریکا دودی، فلفل سیاه، نمک، یک عدد لیمو، آب و روغن زیتون را در غذاساز بریزید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
سپس، ترکیب آمادهشده را روی فیلههای ماهی بریزید و بهمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
در ظرفی آرد بریزید.
مرحله چهارم
ماهیها را در آرد بغلتانید.
مرحله پنجم
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس، دو طرف ماهی را در آن سرخ کنید.
مرحله ششم
در پایان، ماهی را با جعفری تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان ادویهها را برحسب ذائقه خود تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها